Muis

Jullie denken zeker, we horen weer niets van Guusje en Gio. Dat klopt, want nu was Cabo even uit de running. Ze is een paar dagen in het ziekenhuis geweest, maar nu is alles weer in orde. En de overburen hebben heel goed voor haar en ons gezorgd.

Ik had een muis gevangen. Het beestje trok nog met zijn pootjes, dus toen heeft de overbuurman er maar rigoreus een einde aan gemaakt. De mensen vinden het zielig, maar ik wilde eigenlijk nog met mijn prooi spelen.

muisweb1

 

muisweb2

Hermitage

Op 7 oktober jl. ben ik met mijn vriendinnen naar de Hermitage in Amsterdam geweest. Interessante tentoonstelling. Kijk op de link wat ik allemaal gezien heb:

http://www.hermitage.nl/nl/tentoonstellingen/gauguin_bonnard_denis/

Mijn stelregel is, dat ik alleen over tentoonstellingen etc. mag schrijven als er ook een kat te zien is. Nou, dat had heel wat voeten in aarde, maar ik heb er toch twee gevonden: in een drieluik van Bonnard. Ze zijn niet erg goed te zien, maar links onder en een beetje onder het midden zie je een kat. Ik vind, dat Bonnard mooie schilderijen maakte, maar dieren waren niet zijn ding. (Mijn mening dus!).

Bonnard 

 

 

 

Scrap

Ik wil jullie voorstellen aan een nieuwe vriend uit Schotland: Scrap. Hieronder volgt zijn foto en zijn verhaal.

scrapweb

Hallo Guusje en Gio,

Even voorstellen: Scrap, de ummmm kater. Ik heb afgelopen maart HanDo (Cabo: dit zijn Hannie en Doug) geadopteerd. Ik kon niet eerder naar jullie schrijven want moest eerst Nederlands leren natuurlijk. Dat gaat nu wel goed met hulp van Han. Eerst heb ik gewoond in het huis hiernaast, maar dat mens is verhuisd naar Glasgow and had me bij andere mensen ondergebracht, maar die hadden al 3 katten en dat vond ik niet leuk, dus ben ik weggelopen en naar mijn oude territorium teruggegaan. Toen Han op een zondag de deur opendeed en zei: Scrap? ben ik gauw naar binnen gegaan en nu woon ik hier. HanDo zijn aardige bedienden dus besloot ik te blijven. Ik zal Han vragen om een foto van mij naar Cabo te sturen. Ik vind jullie blog leuk om naar te kijken en misschien zal ik nog wel eens schrijven over mijn avonturen, als jullie dat leuk vinden natuurlijk.

 

Update Oosters’ huisdieren

Op mijn vorige website, heb ik jullie voorgesteld aan de huisdieren van de familie Oosters. Dat is twee jaar geleden en de samenstelling is inmiddels wel veranderd. Er zijn twee honden: Senna en Indy. Eerst wat foto’s toen Indy nog een pup was en twee foto’s van nu.

Indyweb1

Indyweb2

Indyweb3

Indyweb4

SennaIndyweb

De familie heeft vier katten: Amber (laat zich bijna niet zien), Vlekkie (op de oude website uitgebreid te geportretteerd), Felix (de enige “kater”) en Gato (van Spaanse origine). Hieronder foto’s van Felix en Gato. Gato heeft al heel wat achter de rug hoe jong ze ook is. Eerst een lange reis vanuit Spanje naar Ridderkerk. En…. ze is ook al een paar dagen weg geweest. Gelukkig is dat goed afgelopen, maar de baasjes waren erg verontrust. (De foto’s van Felix en twee van de vier van Gato zijn door de familie Oosters gemaakt).
Felixweb1Felixweb2Felixweb3Felixweb4Gatoweb1Gatoweb2

Gatoweb4

Gatoweb3