Mysterieus

Cabo snapt er niets van. Ze kan zich niet herinneren, dat ze deze foto gemaakt heeft. Een verklaring zou het volgende kunnen zijn. Ze neemt haar iPhone mee naar bed en legt die naast haar kussen (de iPhone dient dan als klok). Waarschijnlijk heeft ze onbewust een foto gemaakt toen ze op de klok keek. Maar het blijft een raar verhaal, want Guusje ligt ook nooit op bed. ?????? Ik daarentegen lig bijna elke nacht bij haar op bed. Groetjes van Guusje en mij.

Aert Schouman

Enige tijd geleden ben ik met mijn vriendin naar het Dordts Museum geweest. Daar was een tentoonstelling van Aert Schouman, geboren in Dordrecht. Klik op zijn naam en je komt meer over hem te weten.

De nationale gestoorde kattenkalender


Deze kalender heb ik  natuurlijk al vanaf begin dit jaar. Ik vind hem zo grappig, dat ik er hier wat van wil laten zien. Bij elke maand hoort een lied, dat ook op de bijgevoegde cd te beluisteren is. Hieronder de plaat van augustus met het daarbij behorende lied.

Dit is de Ouwetrouwekater Moos. Het lied is als volgt:

Van Woudrichem naar Gorinchem, Naar Austerlitz en terug naar Utrecht, En van daar weer naar Den Dolder, Overal de buurt regeren, Slapen op mijn nieuwe kleren, In mijn schone bed of op de zolder, Ratten in de nek gebeten, Cavia gemolesteerd, Hamster half opgegeten, Kattenmaagje omgekeerd, In mijn allermooiste schoenen, Die ik net had afbetaald, In ontluikende seizoenen, Vogelnestjes leeggehaald, Pekineesje blind geslagen, Teckeltje gehandicapt, Herders door de lanen jagen, Lassie uit de tuin gemept, Zeven huizen zeven liefdes, Zeven sloten meegegaan, Zeven levens met me meegezworven, Op een dag zoals dat gaat, Gewoon de ogen dichtgedaan, Mijn ouwe trouwe kater is gestorven.

 

 

Poezenkrant

Ik heb al eerder over de Poezenkrant geschreven. Het blad verschijnt zeer onregelmatig, nu dan no. 61 najaar 2016/winter 2017. Het is altijd weer een feest om de meest vreemde weetjes over katten te lezen. Er stond ook een stukje in de krant. Leuk om cadeau te geven aan een kattenliefhebber.