Vacht

De laatste keer, dat ik hier wat schreef was toen ik net “geschoren” was. Nu, zo’n drie maanden later, begint mijn vacht weer te groeien. Op de eerste foto was het 8 april; die van mij met Guusje in de keuken is op 8 mei genomen. Je ziet duidelijk het verschil, hè? Guusje kreeg ook steeds meer klitten, maar zij laat Cabo wel knippen – zie de foto. Scheelt toch weer een bezoek aan de kliniek. Groetjes van Guusje en mij.

IMG_2716 (1)IMG_0476IMG_0024 1 (1)IMG_0498IMG_0008 (1)IMG_2717 (1)

Driemaal

Het is al weer een tijd geleden, dat ik wat te melden had, maar nu heb ik inmiddels drie “katten” boek(jes) gelezen.

Het eerste heet “Poezen Spinsels” en is geschreven door Nelly Verschuur. Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken. Het ziet er zeer vrolijk uit, is grappig getekend. In het begin is er wel een soort van verhaal, maar later worden het meer losse flodders en dat vind ik jammer. Hieronder de voor- en achterkant van het boekje plus zomaar twee pagina’s.

poezensp1

poezensp2

poezensp4

poezensp3

Het volgende boekje heet “De oude mand en de kat” door Nils Uddenberg. Een charmant boekje, geschreven door een wat oudere man, die plotseling de zorg voor een kat krijgt. Hij vertelt niet alleen het verhaal van “Poes”, maar analyseert soms ook de verhouding tussen mens en dier. Aan te bevelen.

oudeman2 oudeman3 oudeman1

Tenslotte het derde boek: “Bink – Belevenissen van een dappere kater” door Caren Peeters. Dit vind ik in één woord GEWELDIG. Het is een bijzondere geschiedenis; het boek ziet er fantastisch uit, mooie layout en heel humoristisch geschreven. Voor iedereen die van katten houdt: dit boek moet je lezen en het liefst zelf hebben. Zeer zeer aan te bevelen.
bink2bink1bink3bink4bink5