Oude garage – nieuwe ‘gym’

Cabo heeft de laatste tijd niet veel op deze site geschreven, want ze had het druk. Ze wilde van de garage een sportruimte met daarachter opslag maken. Dat kon ze niet zelf. Dus offerte aangevraagd voor een pui (onderpaneel met twee ramen). Die is gekomen, maar toen moest er binnen van alles gebeuren. En dat heeft Gert gedaan; hij heeft prachtig werk afgeleverd. Oh ja, eerst is er nog zeil gelegd. Het is nog niet helemaal klaar: nog wat verven en de vensterbank moet nog geplaatst worden. En dan moet er nog een roeiapparaat komen. Maar als Cabo wil, kan ze er wel al oefeningen doen. Bekijk de foto’s.

gym1

gym2gym3gym4gym5gym8gym6gym7

 

Mooi weer

Eindelijk is het dan zomer met heel prettige temperaturen. Cabo vindt het heerlijk en zit soms met een drankje op haar “achter terras”. Ze heeft daar een foto gemaakt van Guusje en mij, want wij gaan natuurlijk gelijk bij haar liggen en nemen het tafeltje in beslag. Cabo kreeg een opmerking, dat de foto van mij helemaal niet mooi is, want ik had een veel te kleine kop. Dat klopt wel enigszins, want de foto is met een groothoeklens genomen en dan krijg je dit effect. Maar feit blijft, dat Noorse Boskatten een vrij klein hoofd hebben – vergelijk maar eens met de kop van een Maine Coon.

mooiweer1mooiweer2

mooiweer3mooiweer4

mooiweer5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mooiweer6

 

 

 

 

 

 

 

 

The Secret Life of the Cat

Een poosje geleden was er een BBC documentaire op de TV over een onderzoek naar katten gedrag in Surrey, Engeland. Ik wilde kijken, maar heb hem gemist. Bij Uitzending Gemist ging het ook niet. Maar …. ik krijg van mijn nicht uit Amerika een link en ja hoor, daar is ie. Op YouTube kan je de documentaire vinden door “BBC Horizon – The Secret Life of the Cat” in te typen. Hij duurt wel bijna een uur.

_68048087_catsfour