Mijn vacht

Zien jullie hoe mijn vacht al weer begint te groeien? Moet ook wel, want de winter komt er aan en dan wil ik het niet koud hebben. De vacht van Guusje is heel anders; makkelijker de klitten eruit te halen en ze laat het ook meer toe dan ik. Onze buur Lucy heeft overigens een heel makkelijke vacht: kort. Ze heeft minstens een kwartier p de afscheiding gezeten, omdat ze dacht dat er wat zat. Groetjes.

Kattensoep

Het was kinderboekenweek. Ik heb een prentenboek gekocht -daarover later- en dus kreeg ik het kinderboekenweekgeschenk: Kattensoep. Een leuk boekje. Over een jongen en een meisje, die in dezelfde buurt wonen. Opeens verdwijnen de daar wonende katten een voor een. Die twee gaan op onderzoek uit en …. natuurlijk komt het goed.

Poezenkrant

Er is weer een nieuw nummer uit van de Poezenkrant. In de NRC stond een leuke recensie. Verder foto’s van de voor- en achterkant plus een naaktstudie. Het is elke keer weer een verrassing.

Bezoek aan de buren

Sinds wij nieuwe buren hebben, durven we wel weer hun tuin in. We vinden het een leuke tuin, omdat we er verstopt naar vogeltjes kunnen loeren. De foto’s zijn wel van een aantal maanden geleden, want ik heb daar mijn langere vacht nog. Groetjes van Guusje en Gio.

Kattenliefde – negen levens in de kunst

Met mijn vriendin, ben ik naar de Kunsthal in Rotterdam geweest. Daar is -tot 14 januari 2018- de tentoonstelling Kattenliefde – negen levens in de kunst. Allemaal schilderijen met katten. Sommige kende ik, maar veel niet. De tentoonstelling is leuk opgezet. Langs de plinten en bovenranden zie je zo nu en dan een 3D-kat, heel levensecht. In de laatste “Majesteit” stond ook een recensie over deze tentoonstelling. Zie hieronder, gevolgd door wat foto’s.