Oproep – vervolg

gioda

Hier zie je mij terwijl ik door de stagiaire van de dierenkliniek gekamd en ontklit wordt. Gisteren kon Cabo, met behulp van Wim, al terecht. Eerst zijn Guusje en ik bij de dierenarts geweest. We hebben onze jaarlijkse injectie gehad en ook een pipetje Stronghold tegen de vlooien, wormen en teken. Ik was eerst aan de beurt, dus Cabo uitleggen, dat er iets met me aan de hand was. Nou mijn tanden en kiezen waren prima in orde en ik had ook niets in mijn keel, maar wat bleek: ik had een sneetje in mijn tong, dat al bijna genezen was. Maar dat verklaarde wel waarom ik een paar dagen uit de running was. Nu ben ik weer helemaal de oude; ik eet ook weer brokjes en wil steeds naar buiten. Bij mij zijn flink wat klitten weggehaald en daardoor voel ik me ook prettiger. Ook bij Guusje zijn wat klitten weggehaald – bij haar gaat dat altijd wat gemakkelijker dan bij mij. Dus als er niets gebeurd, zijn we weer voor een jaar “goedgekeurd”. Groetjes van Guusje en Gio.

Oproep

oproep

Deze oproep kwam vandaag met de post. Het is weer zover, we moeten naar de dokter voor onze jaarlijkse controle en inentingen. Vorig jaar gingen we pas op 23 augustus, maar nu weet Cabo het nog niet. Want ze denkt, dat er wat met me is. Allereerst ben ik 36 uur niet thuis geweest. En nu ik thuis ben, lig ik de hele dag onder een buxus in de tuin. Eigenlijk zou ze nu al met me naar de dokter willen, maar dat ziet ze toch niet zitten: veel te warm en waarschijnlijk heel stressvol voor mij. Maar wat ik nou precies heb, daar kan ze niet achterkomen – misschien ben ik gestoken; ik lijk ergens bang voor te zijn. Dus vandaar dat ze overweegt volgende week al te gaan. Wordt vervolgd. Groetjes van Guusje en Gio.

Oude garage – nieuwe gym/hobby ruimte 2

Cabo heeft besloten de naam “gym” te veranderen in hobby ruimte. Er staat inmiddels wel een roeiapparaat, maar meer toestellen komen er niet. En er staat nu ook een tafel, waar zij van plan is haar hobby motor-model-bouwen weer op te pakken. In de woonkamer komt het er niet van, want dan moet je steeds alles opruimen en ook Guusje en ik willen nog wel eens op tafel springen. Hieronder nog wat foto’s.

hobby1 hobby5 hobby4 hobby3 hobby2hobby5hobby4hobby3hobby2