UPDATE

Het is weer hetzelfde liedje als vorig jaar. Cabo heeft niets van zich laten horen. Het is duidelijk dat ze andere prioriteiten heeft. Maar nu vond ze toch dat ik moet vertellen wat er met me aan de hand is. Vorig jaar zei ik dat alles goed met ons was maar dat ik wel mager was. Half januari moesten we voor onze jaarlijkse prikken en toen is er bloed bij mij afgenomen. Wat blijkt: ik heb een te snel werkende schildklier en daarom ben ik zo mager. Ik maak soms ook veel herrie en dat heeft daar ook mee te maken. Dus ik moet elke dag een pil. Nou dat was me wat. Cabo deed het door mijn netvoer, maar ik liet dat pilletje meestal liggen omdat ik het niet lekker vind. Maar nu heeft Cabo er wat op gevonden, op advies van haar nicht: Easypill. En dat werkt.

Ik zal nooit meer de oude worden, maar met die pillen kan ik misschien nog wel een poosje mee. Met Guusje gaat het goed, maar zij moet over twee weken naar de trimster, want ze heeft erg veel klitten. Overigens ben ik in januari geschoren, maar ik heb nu al weer aardig wat vacht. Dat is het voorlopig. Groeten van Guusje en Gio.