SLECHT NIEUWS

Het is al bijna drie maanden geleden, maar ik kon er niet toe komen om jullie het te laten weten: Gio is er niet meer. Ik heb hem op zaterdag 19 augustus laten inslapen. Ik heb jullie verteld, dat hij ziek was, een te snel werkende schildklier. Hij moest daarvoor pillen slikken en dat ging niet goed. Ik dacht het met EasyPill opgelost te hebben. De eerste week ging het goed maar daarna liet hij de balletjes met pil liggen. Hij ging steeds verder achteruit. Werd magerder. Wel kwam hij nog elke nacht bij mij op bed, maar de nacht van vrijdag op zaterdag niet. ‘s-Morgens heb ik hem nog op het aanrecht getild om wat te eten. Het was mooi weer en hij ging naar de tuin. Daar heeft hij uren onder een struik gelegen. Eigenlijk was ik toen al bang dat hij dood was. Maar tussen de middag lag hij toch weer binnen onder de televisie. Mijn overburen kwamen om een wijntje te drinken en te puzzelen. Zij vonden dat ik zo het weekend niet kon ingaan en dat zag ik toen ook wel. Ik heb de dierenkliniek gebeld en we konden terecht in het dierenziekenhuis in Barendrecht. Daar is hij toen ingeslapen. Ik heb het er nog steeds moeilijk mee, maar voor Gio was dit het beste.

Hoe nu verder. Ik weet niet of Guusje de pen wil overnemen; we zullen zien.

Lekker samen op bed
Toen het nog mooi weer was

Groetjes van Cabo en Guusje.