Weer kaal

Ja, het heeft lang geduurd voordat jullie wat van Guusje en mij horen. Maar nu is het zover. Helaas had ik zoveel klitten, dat ik weer kaal geschoren moest worden. Guusje moest deze keer ook mee, maar die kon “ontklit” worden. Dat gebeurde op 1 mei jl., zo’n tien weken geleden. Kijk naar de foto’s en je ziet mijn vacht langzamerhand weer wat dikker worden. Verder gaat het ons goed. Met dit mooie weer zijn we veel buiten, zowel achter in de tuin als voor, waar we de boel onveilig kunnen maken. Groeten van Guusje en Gio.

P.S. We hebben een nieuwe bank en die heb ik me natuurlijk gelijk toegeƫigend.

Tonio’s blik

Tenslotte een prachtig foto-memoir, geschreven door de moeder van Tonio, Mirjam Rotenstreich. Ik heb heel wat boeken van de vader van Tonio, Adri van der Heijden, gelezen, maar het boek “Tonio” -over zijn zoon die verongelukt is- wilde ik niet lezen. Maar dit boek wilde ik wel lezen. Het gaat ook over Tonio, maar vooral over zijn Noorse Boskatten Tygo en Tasha. Hij heeft heel veel foto’s gemaakt van zijn katten en aan de hand daarvan, heeft zijn moeder dit verhaal geschreven. Ik vind het fantastisch!!

Poezenkrant #63

Elke keer ziet de Poezenkrant er anders uit. Deze keer met een speciaal katern over Japan. Elke keer vind ik het leuk om al die weetjes etc. te lezen. Ik heb een abonnement, maar ik weet nooit wanneer dat verlengd moet worden (vanwege de onregelmatige verschijning) – ik wacht maar af. Ook te verkrijgen in de betere boekhandel.

Catfulness

Het is al weer een poosje geleden, dat jullie wat van me gehoord hebben. Maar intussen wel weer wat “literatuur” tot me genomen. O.a. het boekje “Catfulness”. Ik ben niet zo van de mindfulness, maar via de goeroe kat, vind ik het wel wat. Hieronder -zoals gebruikelijk- de voor- en achterkant van het boekje. Plus zo maar twee pagina’s; nou niet helemaal zomaar, want het gaat over nieuwsgierigheid. Dat ben ik al mijn hele leven en hier wordt bevestigd dat dat goed is.