Slaapplaatsen

Jullie vragen je misschien af waar wij zoal slapen. Guusje ligt bijna altijd ergens onder de tafel. Ik ga regelmatig bij Cabo op bed, maar ik lig ook vaak op een soort bankje, dat Cabo gekregen heeft bij de aankoop van ProPlan voer. We gaan natuurlijk ook de tuin in en met erg mooi weer slapen we daar ook. Maar nu gebeurt dat eigenlijk al niet meer – de nachten worden al kouder. Slaap ze en groetjes van G&G.

Moeder en dochter

Cabo was op kraamvisite bij de kleinzoon van haar vriendin en daar wonen ook twee poezen. Het zijn Maine Coons – moeder Annabel (schildpad) en dochter Indy (de rode). Ze lijken wel wat op ons, Noorse Boskatten, maar hun kop is iets voller. Natuurlijk kon Cabo het niet laten om foto’s van ze te nemen en ze toe te voegen aan onze kring van (katten)vrienden. Zijn ze niet mooi?

De Koning, de Kat en de Viool

Hoe ik deze CD gevonden heb, weet ik niet meer, maar via bol.com heb ik hem vorige week aangeschaft. Het is een verhaal voor de jeugd – heel leuk verteld door Edwin Rutten en prachtig gespeeld door Yehudi Menuhin. Ik ben niet zo van de klassieke muziek, maar dit vond ik toch erg leuk om te horen.

Hieronder de voor- en achterkant van de CD en de lijst met nummers.

Binnen/buiten

We zijn wel broer en zus, maar gaan toch meestal onze eigen gang. Dat betekent, dat Cabo nogal eens naar de voordeur loopt om of Guusje of mij binnen of buiten te laten. Gisteren zaten we allebei op het dak, maar Cabo was te laat om daar een foto van te maken. Ik wil nog wel eens in de vensterbank buiten springen om aan te geven, dat ik naar binnen wil. En toevallig was Guusje binnen. Kijk maar. Groetjes van G&G.

Metrokatten

In het AD en in de regio bladen heeft de afgelopen week een paar artikeltjes gestaan over een moederpoes, die haar kittens opvoedde tussen de metrorails. Nu denkt men, dat ze alle poezen te pakken hebben. Lees hieronder het laatste artikel.

Voelkat

Cabo is erg voor “Proefdier Vrij” en in het blaadje, dat ze zo nu en dan ontvangt, stond deze keer een interessant stukje. De verwijzing naar de site gaat over de “voelkoe”.

Eindelijk weer een bericht

Ja, jullie hebben lang niets van ons gehoord. Dat heeft te maken met het feit, dat Cabo druk is met andere dingen. Maar het gaat goed met ons. Ik heb inmiddels wel een derde wond gehad – nu achter mijn oor. Cabo heeft me niet naar de dierenarts gebracht en de wond is inderdaad redelijk snel genezen. Alleen moet het haar achter mijn oor weer aangroeien. Guusje en ik zijn wel voor onze jaarlijkse prik geweest. We zijn onderzocht en gezond bevonden. We waren allebei 1 ons aangekomen; in 1 jaar lijkt me dat niet slecht.
Hieronder nog wat foto’s van ons, o.a. “wij met een pad/kikker(?)” waar we eigenlijk geen raad mee wisten.
Groetjes en hopelijk tot snel weer.