Fijne Feestdagen

Cabo heeft gevraagd of ze hier haar wensen mag plaatsen. Nou bij deze dan.

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GOED 2018

Het was gelukkig een rustig jaar voor mij en de katten.

Op de valreep zijn ze naar de dierenarts geweest voor hun jaarlijkse inentingen. Wel moest Gio enige maanden geleden weer geschoren worden vanwege de klitten. Het blijft moeilijk met zijn vacht. En hij kreeg nog een extra injectie, omdat er iets met zijn rechtervoorpoot was (is nu al weer in orde).

Sportief gezien was het voor mij -als voetbalfan- een perfect jaar: Feyenoord na 19 jaar eindelijk weer eens kampioen en de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen. Het zal moeilijk worden om dit te herhalen. (Zie foto’s).

Met mijn neef op familiebezoek in het noorden, dit jaar tweemaal zelfs – in het voor- en in het najaar.

Ook diverse tentoonstellingen bezocht, waaronder de “katten” tentoonstelling in de Kunsthal voor mij een hoogtepunt was. (Zie foto’s).

Wat erg leuk was: met vrienden een dagtocht met de Spido over zeven rivieren. Het was jammer genoeg geen mooi weer. (Zie foto’s).

Met de HBS-vriendinnen (+dochter) een weekend naar Garderen. We verbleven in het Bilderberg Hotel, prima locatie – lekker eten. Op zaterdag naar het Kröller Müller museum en op zondag naar het CODA PaperArt museum in Apeldoorn. (Zie foto’s).

GIO EN GUUSJE

CAROLIEN