Lang geduurd

Het is behoorlijk lang geleden, dat jullie wat van Guusje en mij hebben gehoord. Dat komt, omdat Cabo problemen had met deze website: ze kon niet inloggen en het heeft bij elkaar bijna een maand geduurd, voordat alles weer in orde was, vandaar.

De vorige keer waren we net bij de dierenarts geweest voor onze jaarlijkse injecties. We zijn toen ook wat ontklit, maar dat was geen volledige beurt. Nu heb ik inmiddels wel een volledige beurt achter de rug en heb ik een kale buik. Wat was het geval, ik ben ergens in gaan liggen of ergens onder gekropen (Cabo weet dat natuurlijk niet precies) waar allemaal heel klein kleefbolletjes lagen. Ik zat helemaal onder met dat spul. Cabo heeft geprobeerd ze te verwijderen, maar op mijn buik en onder mijn oksels, daar mag ze niet komen, dan krijgt ze een haal. Het gevolg was dus, dat ik naar de kliniek moest. Intussen heb ik ze nog een keer opgelopen, maar nu waren het er niet zoveel en kon Cabo ze allemaal verwijderen.

Hieronder nog een foto van ons, die de overbuurman genomen heeft. We houden de wacht bij de auto van de buren!

wacht

Update vrienden

Als mijn vriendin zes maanden in Nederland is, verblijft zij in een stacaravan op een camping in Brabant. Zij heeft daar een buurvrouw, die een paar mooie katten heeft en meestal zijn er ook kittens. Toen ik eind augustus bij haar op bezoek was, waren er nog twee kittens uit een nest van vier. De eerste twee hadden al een nieuw huis gevonden. Hieronder wat foto’s. De grote poes is niet de moeder, het is een tante. Moederpoes was al zeker vijf dagen weg. (Ze is, geloof ik, twee weken weggeweest en toen was ze er plotseling weer.)¬†tosca1

tosca4

tosca3

tosca2

Verder wat foto’s van onze vrienden in Amerika:

Tongue making noise as he was mad the sound was muted. (Hij maakt dan een geluid net als zijn baasje doet, wanneer deze een programma niet mooi vindt!)

Tongue making noise as he was mad the sound was muted. (Hij maakt dan een geluid net als zijn baasje doet, wanneer deze een programma niet mooi vindt!)

Why are you taking my photo

Why are you taking my photo

Sleeepy

Sleeepy

Sunning

Sunning

En tenslotte nog wat foto’s van onze overburen:

steur3 steur2 steur1

Scyedam

Omdat ik jaren in Schiedam heb gewoond, ben ik geabonneerd op “Scyedam”, het blad van de Historische Vereniging Schiedam. In het laatste nummer zag ik op de achterpagina een foto van een kat. Die bleek in het raam van Atelier Jacques Tange¬†aan de Grote Markt in Schiedam te zitten. Ik ben eens gaan kijken op internet en vond een aantal schilderijen van hem met “kat” – ze hebben wel wat, vind ik. Hier komen ze.

tange7

tange1tange3tange2

tange4

tange5

tange6