Lang geduurd

Het is behoorlijk lang geleden, dat jullie wat van Guusje en mij hebben gehoord. Dat komt, omdat Cabo problemen had met deze website: ze kon niet inloggen en het heeft bij elkaar bijna een maand geduurd, voordat alles weer in orde was, vandaar.

De vorige keer waren we net bij de dierenarts geweest voor onze jaarlijkse injecties. We zijn toen ook wat ontklit, maar dat was geen volledige beurt. Nu heb ik inmiddels wel een volledige beurt achter de rug en heb ik een kale buik. Wat was het geval, ik ben ergens in gaan liggen of ergens onder gekropen (Cabo weet dat natuurlijk niet precies) waar allemaal heel klein kleefbolletjes lagen. Ik zat helemaal onder met dat spul. Cabo heeft geprobeerd ze te verwijderen, maar op mijn buik en onder mijn oksels, daar mag ze niet komen, dan krijgt ze een haal. Het gevolg was dus, dat ik naar de kliniek moest. Intussen heb ik ze nog een keer opgelopen, maar nu waren het er niet zoveel en kon Cabo ze allemaal verwijderen.

Hieronder nog een foto van ons, die de overbuurman genomen heeft. We houden de wacht bij de auto van de buren!

wacht