Update Oosters’ huisdieren

Op mijn vorige website, heb ik jullie voorgesteld aan de huisdieren van de familie Oosters. Dat is twee jaar geleden en de samenstelling is inmiddels wel veranderd. Er zijn twee honden: Senna en Indy. Eerst wat foto’s toen Indy nog een pup was en twee foto’s van nu.

Indyweb1

Indyweb2

Indyweb3

Indyweb4

SennaIndyweb

De familie heeft vier katten: Amber (laat zich bijna niet zien), Vlekkie (op de oude website uitgebreid te geportretteerd), Felix (de enige “kater”) en Gato (van Spaanse origine). Hieronder foto’s van Felix en Gato. Gato heeft al heel wat achter de rug hoe jong ze ook is. Eerst een lange reis vanuit Spanje naar Ridderkerk. En…. ze is ook al een paar dagen weg geweest. Gelukkig is dat goed afgelopen, maar de baasjes waren erg verontrust. (De foto’s van Felix en twee van de vier van Gato zijn door de familie Oosters gemaakt).
Felixweb1Felixweb2Felixweb3Felixweb4Gatoweb1Gatoweb2

Gatoweb4

Gatoweb3