Scrap

Ik wil jullie voorstellen aan een nieuwe vriend uit Schotland: Scrap. Hieronder volgt zijn foto en zijn verhaal.

scrapweb

Hallo Guusje en Gio,

Even voorstellen: Scrap, de ummmm kater. Ik heb afgelopen maart HanDo (Cabo: dit zijn Hannie en Doug) geadopteerd. Ik kon niet eerder naar jullie schrijven want moest eerst Nederlands leren natuurlijk. Dat gaat nu wel goed met hulp van Han. Eerst heb ik gewoond in het huis hiernaast, maar dat mens is verhuisd naar Glasgow and had me bij andere mensen ondergebracht, maar die hadden al 3 katten en dat vond ik niet leuk, dus ben ik weggelopen en naar mijn oude territorium teruggegaan. Toen Han op een zondag de deur opendeed en zei: Scrap? ben ik gauw naar binnen gegaan en nu woon ik hier. HanDo zijn aardige bedienden dus besloot ik te blijven. Ik zal Han vragen om een foto van mij naar Cabo te sturen. Ik vind jullie blog leuk om naar te kijken en misschien zal ik nog wel eens schrijven over mijn avonturen, als jullie dat leuk vinden natuurlijk.