Oproep – vervolg

gioda

Hier zie je mij terwijl ik door de stagiaire van de dierenkliniek gekamd en ontklit wordt. Gisteren kon Cabo, met behulp van Wim, al terecht. Eerst zijn Guusje en ik bij de dierenarts geweest. We hebben onze jaarlijkse injectie gehad en ook een pipetje Stronghold tegen de vlooien, wormen en teken. Ik was eerst aan de beurt, dus Cabo uitleggen, dat er iets met me aan de hand was. Nou mijn tanden en kiezen waren prima in orde en ik had ook niets in mijn keel, maar wat bleek: ik had een sneetje in mijn tong, dat al bijna genezen was. Maar dat verklaarde wel waarom ik een paar dagen uit de running was. Nu ben ik weer helemaal de oude; ik eet ook weer brokjes en wil steeds naar buiten. Bij mij zijn flink wat klitten weggehaald en daardoor voel ik me ook prettiger. Ook bij Guusje zijn wat klitten weggehaald – bij haar gaat dat altijd wat gemakkelijker dan bij mij. Dus als er niets gebeurd, zijn we weer voor een jaar “goedgekeurd”. Groetjes van Guusje en Gio.