Nieuwe vriendinnen

Op mijn vorige website heb ik verteld over de katten vrienden Jopie en Nelis. Van Nelis wist ik, dat hij overleden was, van Jopie wist ik het niet zeker. Maar nu kreeg ik een poosje geleden een bericht over twee nieuwe poezen.

Hieronder volgt een gedeelte van het bericht van Harmien en foto’s:

“Bert en ik hebben sedert augustus 2012 gezinsuitbreiding nl. Pleuntje en Maartje, de twee oude doch zeer krasse poezen van mijn overleden zuster Aleid uit Amsterdam. Ze zijn resp. 17 en 16 jaar en hebben altijd 2/3 hoog gewoond. ‘t Was grappig toen ze voor het eerst onze tuin ingingen, dat ze niet over het grasveld durfden te lopen. Bert en ik zijn heel blij met ze (en zij hopelijk met ons) – het is een levende en dierbare herinnering aan mijn zus. Hartelijke groeten.”

Leentje1

Leentje2