CalendulaSpray

In het tijdschrift “KATTEN manieren” las ik over deze spray. Dat lijkt me wel wat om in huis te hebben. Nu nog uitvinden waar het te koop is. Hieronder een wat uitgebreider artikel.

Nieuw: CalendulaSpray, huidverzorging voor huisdieren

ECOstyle Animal Care uit Appelscha heeft een nieuw product aan haar verzorgingslijn voor honden en katten toegevoegd: CalendulaSpray. Calendula is breed bekend vanuit de humane verzorging, nu is er ook voor huisdieren een speciale ECOstyle variant beschikbaar op basis van deze werkzame stof. CalendulaSpray bevat naast calendula ook salvia, hamamelis en tijmolie. Het is een mild en natuurlijk verzorgingsproduct dat breed inzetbaar is. Het verzorgt de beschadigde huid van huisdieren zoals honden, katten en knaagdieren.

ECOstyle CalendulaSpray is verpakt in een handige spuitbus die gevuld is met natuurlijke lucht. Deze sprayt in alle standen, zelfs ondersteboven! In de praktijk is dat erg handig in de toepassing bij dieren. Daar komt bij dat de beschadigde huid niet met de vingers aangeraakt hoeft te worden. Wel zo plezierig voor het dier en zijn baasje.

CalendulaSpray is een product uit het natuurlijke ECOstyle-assortiment. Al meer dan 40 jaar is ECOstyle Animal Care B.V. actief op de markt voor grote en kleine huisdieren. Zij vermarkt 100 procent natuurlijke producten voor honden en katten, zoals VitaalCompleet en VitaalSpeciaal diervoeding met kruiden en VloVrij producten tegen vlooien en teken.

Voor meer informatie: www.ecostylevoordieren.nl

Publicatiedatum: 24-2-2012