Loesje, Loesie of Lucy

L1

Al sinds enige tijd hebben we een nieuw overbuur katje. Ze is nog jong en houdt ervan om buiten te zijn en te spelen – vooral met mij. Guusje is minder gecharmeerd van haar en probeert haar weg te jagen. Maar L (Cabo weet niet goed hoe je haar naam schrijft) is nergens bang voor en wil graag overal naar binnen om de boel te verkennen. Ze is al kind aan huis bij Bandit en Pandey, hoewel deze twee ook niet echt dol op haar zijn. En daar is het probleem, dat Bandit en Pandey binnenkatten zijn en L niet. Hierboven zie je een foto met L nog buiten en Guusje in de aanval. Maar vandaag is ze binnen geweest. Guusje en ik waren buiten, dus Cabo dacht, dat L dan wel even binnen kon komen. Eerst eten op de trap en toen de kamer in. Inmiddels was Guusje via de tuin naar binnen gekomen. Het werd geen gevecht, want L had een catnip speeltje gevonden en daar was ze helemaal weg van. Die rare ogen van Guusje komt door de flits.

L2

L3 L4 L5