Bloemkool en klitten

Cabo was helemaal verbaasd, dat ik de blaadjes van de bloemkool lekker vond. Ze weet, dat Guusje en ik het gras, dat ze zo nu en dan voor ons koopt, zeer waarderen, maar ik ben ook niet vies van ander groen. Zie de foto.

bloemkool2


bloemkool
Verder moet ik jullie nog vertellen over de klitten van Guusje. Nadat we vorig jaar naar de trimster geweest zijn (weten jullie nog, ik was helemaal kaal!), ben ik nog weer een keer geweest, omdat Cabo bang was, dat ik anders weer kaal geknipt zou moeten worden. Bij Guusje leek het allemaal nog in orde. Maar nu kreeg ze toch ook behoorlijk wat klitten. Guusje laat zich iets makkelijker behandelen en zo heeft Cabo toch zelf haar klitten weg kunnen halen. Hoewel niet helemaal feilloos, zie de foto. Nu zijn het weer de teken, die Cabo moet zien te vangen.

klit1klit2