Een nieuwe poging

Eergisteren liet Cabo mij tegen zessen nog een keer naar buiten. Maar wat een schrik – daar was die indringer weer. (Cabo dacht eerst, dat het een andere kat was – er lopen hier nogal wat rode katten rond, maar bij vergelijking van de foto’s, bleek het toch de kat van de “driehoeksverhouding” te zijn.) Ik was wel een beetje bang, maar hield toch stand. Ook Guusje kwam erbij, maar die blijft altijd op een afstandje. Ja, die andere kat begreep wel, dat hij weg moest zien te komen, maar op zo’n manier, dat het niet echt een vlucht leek. Nou dat lukte door stapje voor stapje naar achteren te gaan. Toen hij (Cabo is ervan overtuigd, dat het een ‘hij’ is) weg was, moesten wij wel even goed ruiken. Hier het beeldverhaal.

aanval27aaanval26aaanval25aaanval24aaanval23a aanval22a aanval21a