Veluwe vriendinnen

Van de bazin van onze vriendinnen van de Veluwe krijgt Cabo zo nu en dan een ‘update’. Zo weten we nu, dat Dasja, de Noor, nu ook door het kattenluikje durft en maar gelijk in de boom geklommen was. Dat vond het bazinnetje wat minder, want ze durfde er niet meer uit en moest er met een trap hulp komen. Een favoriet plekje van Dasja is ‘bovenop de baas”. En vandaag hoorde Cabo, dat Dasja en Lulu samen het kattenluik forceren. Hun bazinnetje heeft geprobeerd dit te voorkomen met er van alles voor te leggen, maar het is ze nog steeds gelukt. Een consequentie is wel, dat ze dus naar buiten kunnen, maar ze kunnen dan NIET MEER NAAR BINNEN!

aanval5a

aanval4a

Overigens doet Cabo dat denken aan een verhaal van lang geleden. Haar vriendin had twee katten – Tijger, cypers, en Sylvester, zwart/wit. Haar man had voor de Kerst iets lekkers gekocht, vis of vlees, en dat in de ijskast in de garage gedaan. Let wel: met zware gewichten ervoor. Maar toen meneer zijn lekkers tevoorschijn wilde halen, was er niets meer!! Hieronder nog een foto van de twee broers.

Scan