Grote verrassing

Wat een verrassing!! Afgelopen vrijdag werd er aangebeld. Het was de post met een pakje. Ik kon me niet herinneren, dat ik wat besteld had, maar het pakje was wel degelijk aan mij geadresseerd. En nieuwsgierig als ik ben, heb ik het gelijk opengemaakt. En daar was de Literaire Katten Kalender 2013!! Ik stond echt versteld en wil degene, die mij bedacht heeft, heel heel hartelijk danken. Maar wie is het??

Dit keer ben ik er dus heel vroeg bij met de voorkant en de eerste twee weken. Vooral het onderschrift bij deze week, vind ik geweldig:

“De kat heeft twee voorpoten, twee achterpoten. Twee poten aan de linkerkant. Twee poten aan de rechterkant. Achter het lijf komt de staart en die houdt na een poosje op. Van tijd tot tijd heeft de kat zin in jonkies en dan maakt ze er een paar. Dan wordt ze een kattenvrouw…”

(Uit het opstel van een scholier in Frankrijk).

kal131a

kal132a

kal133a