Buiten

We zijn de laatste tijd heel veel buiten, voor en in de tuin. Cabo probeert altijd wel ons ‘s-nachts binnen te hebben, maar dat lukt niet altijd. Ze heeft voor zichzelf een systeem bedacht, dat ze weet wie er voor buiten is. Als we alle twee voor buiten zijn, doet ze twee lampen aan. Zodra een van ons binnenkomt, gaat er een lamp uit. Best wel slim, maar als wij besluiten buiten te blijven kunnen de lampen de hele nacht blijven branden. Dat gebeurt niet: als Cabo naar bed gaat, doet ze de lampen uit en moeten wij buiten blijven. Met dat mooie weer brengen we wel veel rotzooi mee naar binnen, vooral in onze staarten blijft heel wat hangen. Mijn ‘wit’ is ook niet wat het moet zijn – zie mijn poten. Maar we hebben het naar ons zin en daar gaat het om. Groetjes van Guusje en Gio.

img_0566img_0040-2-2