Poezenkrant 60

Net uit: de Poezenkrant nummer 60. Ik heb er al meer over geschreven. Een leuk blaadje, dat heel heel onregelmatig uitkomt. Hieronder de voor- en achterkant en een van de postpagina’s.

poezenkr1 poezenkr2 3poezenkr2 2En er stond een artikel in over James Flora. Hieronder de twee pagina’s, maar ook een stukje uit mijn oude website. Ik herkende het plaatje direct – ik bleek er in november 2007 over geschreven te hebben.

poezenkr2

poezenkr2 1

Mambo For Cats / Jim Flora

Jullie weten, dat ik altijd aan het zoeken ben naar nieuwe covers met katten. Een poosje geleden kwam ik op een site terecht van een Belg, een jazz fanaat, maar eveneens iemand, die kennelijk OOK covers met katten zocht. Hij had er een heleboel, de meeste van LPs. Van bovenstaande “Mambo for Cats” heb ik geen muziek gevonden. Al heel lang uitverkocht; ja, te bemachtigen via eBay. Maar dan moet je wel veel geld neerleggen, want het gaat niet om de muziek, maar om de ontwerper van de cover: Jim Flora. Er zijn zelfs ‘silk screens’ te koop. Ik zou er graag een willen hebben als ik er de ruimte en het geld voor had. Hier nog een verwijzing naar diverse ontwerpen voor LP hoezen. (De verwijzing werkt niet meer!)