Ontklit

Ja, ik moest er weer aan geloven. Cabo had een afspraak gemaakt met Jacqueline van de Dierenkliniek om me te laten ontklitten. Ik moest er om een uur zijn, maar ik was buiten en had geen zin om naar huis te gaan. Dus Cabo in de zenuwen; zij de kliniek gebeld en zij (met hulp van Wim) kon me tot 2 uur brengen, want er worden drie katten per middag behandeld. Nou ze had geluk, want ik kwam om kwart voor twee aankakken. Ik werd gelijk in die kooi gestopt en om half vijf mocht ik gehaald worden. Als je goed kijkt, zie je een paar kale plekken, maar het valt niet erg op. Helemaal jofel voel ik me nog niet, maar ik ben vandaag wel al weer buiten geweest. Vorig jaar moest Guusje ook mee, maar die hoefde deze keer niet. Ze heeft soms wel klitjes, maar die mag Cabo eruit knippen en ik laat dat dus niet toe. Groetjes van Guusje en mij.

kaal1 kaal2 kaal3